Biografie ReMixx

De geoliede feestmachine ReMixx bestaat uit drie enthousiaste muzikanten die overal het dak eraf kunnen spelen! De band biedt een energiek, allround en swingend repertoire voor jong en oud, waardoor elk optreden een muzikaal feest wordt. Een wervelwind aan genres komt voorbij razen tijdens de dynamische optredens van ReMixx; van dance tot disco, van soul tot pop en van Nederlandstalig tot hedendaagse Top 40. Hierdoor is ReMixx als veelzijdige band voor alle typen feesten inzetbaar zoals evenementen, bruiloften, kroegen, bedrijfsfeesten en grotere podia. Naast de brok ervaring blijken het ook nog ras-entertainers, waarbij het publiek intensief betrokken wordt en de multi-talenten zelfs meerdere instrumenten weten te bespelen. Inmiddels is ReMixx daardoor uitgegroeid tot één van de meest geboekte trio’s van Nederland!

De bezetting:

Cindy:

Deze vlotte, goedgebekte en bovenal vrolijke zangeres is alleen al een belevenis op zich op het podium.

Vanaf haar 12e is ze bezig met muziek. Naast piano speelt ze ook gitaar en accordeon. Haar zangtalent werd wat later bij toeval ontdekt. Hierin heeft ze zich verder ontwikkeld en zingt inmiddels ruim 8 jaar in het (semi) professionele circuit.

Van De Ascotband / Pepper, Get a Grip, Baywatch, Mixx tot bAmm, allen hebben gebruik gemaakt van haar (vocale) kwaliteiten. Bij Remixx zal ze het grootste gedeelte van de leadzang op zich nemen, maar zal ze ook te zien zijn achter de toetsen of met gitaar.

Cindy is een podiumbeest, en dat merk je. Door de ervaringen van de afgelopen jaren, weet ze precies hoe ze haar publiek moet bespelen. De juiste interactie met mensen zorgen voor de juiste sfeer. Ze is inzetbaar als allround zangeres, waardoor er voor iedere gelegenheid de juiste nummers door haar ingezet zullen worden. Door haar enthousiasme en spontaniteit krijgt ze keer op keer de dansvloer vol.

Cindy houdt van persoonlijk contact, en niet alleen op het podium… Ze is altijd betrokken bij diverse opdrachtgevers en is ook altijd de vaste contactpersoon voor bruidsparen. Dit persoonlijke contact is in de aanloopfase naar het feest al een onderscheiding ten opzichte van alle andere bands. Alle wensen worden doorgesproken met Cindy, zodat er nog maar één ding hoeft te gebeuren tijdens ons optreden: FEESTEN!

Joost:

Joost begon zijn muzikale carrière begon al toen hij net uit de luiers was…
Hij was overal al vroeg bij. Begon op zijn 8 jarige leeftijd bij de plaatselijke fanfare op trompet. Hij merkte dat hij nog veel meer in zich had en begon nog geen anderhalf jaar later al met orgellessen. Al snel bleek dat niets met toetsen veilig voor hem was, ook accordeon speelde hij al gauw moeiteloos.

Na 7 jaar lessen gevolgd te hebben, begon hij voor het eerst met zijn eigen band. Joost was 16 toen hij met Entree voor het eerst op de buhne was te vinden. In die tijd heeft hij zichzelf ook nog gitaar leren spelen. Hierdoor is Joost al een band op zichzelf.

Door zijn optredens met Entree heeft hij ook gewerkt aan zijn zang, waardoor hij inmiddels moeiteloos overal de 2e of 3e stem bij pakt. Na 3 jaar Entree, is hij verder gegaan met Mixx. Ook hier kwam, na 3 jaar, tijd voor verandering. Samen met Cindy is hij verder gegaan met bAmm.

Bij Remixx laat Joost al zijn talenten weer op het podium zien. Met zijn gevoel voor perfectie zorgt hij tevens voor het juist afgestelde geluid en een spectaculaire lichtshow. Met zijn aanstekelijke lach en enthousiasme krijgt hij ieder publiek weer mee.

Jeff

Graag stellen wij aan jullie voor: Onze nieuwe toetsenist, zanger en saxofonist Jeff Straub!!!

Jeff is ons nieuwe muzikale multi-talent en zorgt voor een heerlijk vernieuwende energieke en frisse jonge wind bij ReMixx, want naast toetsen en saxofoon speelt hij ook mondharmonica. Dit alles maakt dat we nog veelzijdiger en flexibeler zijn geworden en dat het stukje live-beleving flink is vergroot.

De Coronaperiode hebben we gebruikt om te repeteren en muzikaal naar elkaar toe te groeien en ook achter de schermen zijn we druk bezig geweest met een flink aantal vernieuwingen. Afgelopen dinsdag hebben we ons eerste optreden gehad en de reacties waren erg positief. Dit heeft ons alle drie een extra boost gegeven en we zijn er helemaal klaar voor om ook van uw feest, of evenement een geweldige muzikale avond, geheel afgestemd op uw wensen neer te zetten.

Informeer naar de beschikbaarheid.

Dat kan door (vrijblijvend) onderstaand formulier in te vullen.
Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op!

Informeer naar de beschikbaarheid.

Dat kan door (vrijblijvend) onderstaand formulier in te vullen.
Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op!